HVB Jelzálogbank

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A HVB lakáshitele kizárólag olyan lakások megvásárlása esetén vehető igénybe, mellyel a HVB szerződést kötött. A hitel kamata 2,75 százalék, kezelési költsége az első évben 1,5 százalék, az azt követő években 2 százalék. A hitel futamideje 5-20 év.

A hitel minimális összege egymillió, maximális összege 50 millió forint. A hitel saját források kiegészítésére szolgál, összege legfeljebb az ingatlan vételárának 50 százalékát érheti el és nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan hitelbiztosítéki értékének 70 százalékát.

A kölcsönfelvevő részére a ténylegesen nyújtható hitel összege az alábbi szempontok együttes vizsgálatával kerül meghatározásra: - a hitelkérelemben közölt és egyéb információk alapján elvégzett adósminősítés eredménye, - a fedezetként felajánlott ingatlan(ok) - jogszabályi előírások alapján számított - hitelbiztosítéki értéke.

A hitel futamideje legalább öt év, legfeljebb húsz év. A kölcsönfelvevő által választható kamatperiódusok időtartama a mindenkori kondíciós listának megfelelően az igénybevenni kívánt kölcsön típusától függően hat hónap, egy év, vagy öt év lehet.

A hitelkérelem benyújtásával egyidejűleg hitelbírálati és hitelbiztosítéki érték megállapítási díjat kell fizetni, mely mindenkor 50 ezer forint.

(Üzleti Negyed)