Menetrendi változások és jegyáremelés a Malév-nál

Vágólapra másolva!
Új járatok indításával, növekvő járatsűrűséggel és célállomástól, tarifától függően 5-10 százalékos jegyáremeléssel lép életbe március 31-n a Malév nyári menetrendje.
Vágólapra másolva!

A légitársaságnál elmondták, hogy újraindítják a Szarajevó, München és Madrid járatokat. Münchenbe az utasok igényeihez igazodva napi két járatot közlekedtetnek, reggeli és délutáni időpontokban. A téli időszakhoz képest áprilistól növekszik a kelet-európai városokba közlekedő járatsűrűség, Bukarestbe további három, Tiranába pedig még 4 járatot indít a társaság.

A tengerentúli célállomások közül újból napi járat közlekedik New Yorkba és Torontóba is heti kettővel több, összesen négy gép indul. A szövetségesi együttműködés szélesítésével code-share, azaz a KLM-mel közös üzemeltetésű járatok indulnak Oslóba, Göteborgba és Manchesterbe.

További változás lesz, hogy Stockholmba nappali fordulójáratok helyett éjszakázók közlekednek és heti 3 járattal bővül az athéni kínálat. A Malév megszünteti ugyanakkor damaszkuszi járatait. A magyar légitársaság a charterforgalomban a tavalyihoz képest 20-25 százalékkal több járat közlekedtetésével számol. A nyári menetrendtől a szokásos, kedvelt célállomások mellett járatokat indítanak Szantorinire, Teneriffere, Monasztirba, valamint Hurgadaba. Új charter célként jelenik meg a menetrendben Lisszabon is, a Malév Air Tours szervezésében.

(MTI)

Korábban: