Az Andersen az Ernst and Younggal fuzionál a régióban

Vágólapra másolva!
Az Ernst and Young és az Andersen megállapodtak abban, hogy egyesítik közép-kelet-európai tevékenységüket. A két könyvvizsgáló és tanácsadó cég Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Horvátországban, Szlovéniában, Romániában és Bulgáriában kapcsolódik össze.
Vágólapra másolva!

A közös közlemény szerint az Ernst and Young és az Andersen közép-európai tevékenységeik teljes összevonását ez év június 30-ára szeretné befejezni.

"Remélem, hogy az egyesített cég hamarosan piacvezetővé válik a térségben" - mondta az Andersen Közép-Európáért felelős vezető partnere Paul Antrobus.

Az összevonás részeként a két tanácsadó céggel szorosan együttműködő ügyvédi irodák szintén tárgyalnak az Ernst and Young társult jogi cégeihez való csatlakozásról. Közéjük tartozik a Weinhold Andersen Legal és a Burai-Kovács és Partnerei Ügyvédi Iroda, amelyek az Andersen Legal - az Andersennel társult jogi cégek nemzetközi szervezetének - csehországi, szlovákiai és magyarországi tagjai.

"Ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a két szervezet jól bevált erősségeire építkezzen, az ügyfelek rendelkezésére bocsátva a fontosabb iparágakban és a szolgáltatási ágazatokban a megszerzett szaktudást" - mondta az Ernst and Young Közép- és Kelet-Európáért felelős területi vezető partnere Herbert Mueller

Terták Ádám, az Ernst and Young vezető partnere továbbra is a Magyarországért felelős vezető partner pozícióját tölti majd be.

(MTI)

Ajánlat:

Ernst and Young