Két cég pályázik az MTV reklámidejének eladására

Vágólapra másolva!
Az In Media Kft. és az adMaster netWork Hungaria Kft. jelentkezett a Magyar Televízió Rt. készpénzes reklámidejének értékesítésére kiírt közbeszerzési felhívásra. A cégek május közepéig nyújthatják be ajánlataikat.
Vágólapra másolva!

A pályázatban az MTV reklámidejének bizományosi értékesítésére, a műsorszponzorációk és az intézmény arculata külső promóciójának szervezése szerepel. Ezt jelenleg az In Media Kft. végzi. A megbízás nem kizárólagos lebonyolításra szól, a nyertes cégnek az MTV igényei szerint és felügyelete mellett kell dolgoznia - írja a Napi Gazdaság.

Az MTV szerint a felhívásra jelentkezett két cég anyagi helyzete stabil, rendelkeznek a megfelelő referenciával, számítógépes felszereltséggel, valamint legalább két olyan emberrel, akiknek minimum két éves gyakorlata van a médiában. Ezért az MTV mindkét céget alkalmasak találta a szerződés teljesítésére.

A cégek május 17-ig nyújthatják be ajánlataikat a beszerzés bonyolítójához, a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági igazgatóságához. Az MTV a nyertessel hosszú távú 2004. december 31-ig szóló szerződést akar kötni.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat: