Kézzel gyártott luxusautó 85 millió forintért

Vágólapra másolva!
Németország legdrágább személygépkocsiját máris meg lehet rendelni. Akinek megvan a 310 ezer eurója a "kis változathoz", vagy a 360 ezer eurója a hosszabbik modellhez, néhány hónapon belül garázsába állíthatja a Maybachot, ha az éppenséggel elég nagy.
Vágólapra másolva!

A DaimlerChrysler új luxus limuzinjai, melyek tervezésében három kontinens szakemberei segédkeztek, októberben kerülnek a piacra. A sindelfingeni üzemben 300 dolgozó évente ezer ilyen járművet fog készíteni. A "Maybach 57" 5,72 méter, a "Maybach 62" pedig 6,16 méter hosszú. A Mercedes elnöke szerint a fenti árak teljességgel reálisak ezen autócsodákhoz.

Maybach - királyok járműve

A német autókonszernek által uralt luxus kategóriában évi 8000-8500-ra becsülik az ilyen járművek iránt támasztott igényt. A DaimlerChrysler 60 év után az egyik legexkluzívabb német autómárkát éleszti fel. A régi Maybach királyok és világsztárok autójának számított. Erre a címre pályázhatnak az új modellek is, ugyanis a japán, a szaúdi és a jordán uralkodóházak már jelezték érdeklődésüket.

A csillagászati árak természetesen sok mindent tartalmaznak: a szerviz- és garanciaköltségeket csakúgy, mint az autó szállítását a legközelebbi Maybach Service Centerig. A felszereltség színvonala mindkét változatnál: a fotelszerű ülések minden egyes pontját külön lehet állítani, az autó a legfejlettebb szórakoztató elektronikával van felszerelve, amely Dolby Surround hangrendszerből, személyes képernyőből, televízió-vevőből, DVD és CD lejátszására alkalmas egységből, beépített telefonból áll. Az elektronikus klímaberendezés minden ülőhelyhez külön mikroklímát biztosít.

A forgalmazás újszerűen fog történni. Világszerte ötven Maybach központot építenek - Németországban ezek Sindelfingenben, Berlinben és Münchenben lesznek. Itt a vevő a maga autóját saját ízlése szerint állíthatja össze, ugyanis teljesen kész Maybachok nem is szerepelnek a katalógusban. A sindelfingeni gyárban a munkások az autókat messzemenően kézi munkával gyártják.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

DaimlerChrysler

Korábban:

Rekord évre számít a Mercedes
(2001. december 7.)