<P class="MsoNormal">Újabb vizsgálat a KÖBE-nél

Vágólapra másolva!
A Napi Gazdaság információi szerint, korábbi revíziók helyett ezúttal átfogó vizsgálatot indított a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a nehézkes ügymenetéről ismert Közlekedési Biztosító Egyesületnél (KÖBE).
Vágólapra másolva!

A május 27-én indított vizsgálat valószínűsíthető oka, hogy rengeteg panasz érkezett a biztosítóval kapcsolatban a PSZÁF-hez, továbbá az is közrejátszhat a szigorításban, hogy a KÖBE a mai napig nem teljesítette a korábbi vizsgálatok után hozott határozatokat.

A PSZÁF illetékesei nem adhatnak információt az éppen zajló ügyletről, azonban a korábbi gyakorlatnak megfelelően a lezárult vizsgálat eredményét határozat formájában közzéteszik.

Autós körökben rémhírek terjednek a KÖBE-vel kapcsolatos ügyintézésekről, ugyanis számtalan esetben csak jelentősen késve, vagy egyáltalán nem utal pénzt a biztosító. A kedvezőtlen tapasztalatok miatt sok szerviz (pl. Porsche Pest) nem is vállalja a KÖBE-s autók javítását. Szintén általánosan elterjedt információ autós berkeken belül, hogy a KÖBE jelenti a legolcsóbb alternatívát a kötelező biztosítás terén, azonban az Üzleti Negyed kalkulátorával könnyedén kideríthető, hogy találni kedvezőbb ajánlatokat is.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat: