Egységes percdíjak a Westelnél is

Vágólapra másolva!
A Vodafone és a Pannon GSM után a Westel is olyan új díjcsomagot vezet be, mellyel napszaktól függetlenül azonos díjért telefonálhatnak a cég ügyfelei.
Vágólapra másolva!
Egységes mobiltarifák egész nap/uzletinegyed/vasarlas/arak/20030716egyseges.html

Míg a Vodafone és a Pannon hasonló díjcsomagjában a vezetékes és az összes mobilhálózat egységes percdíjjal hívható (39, illetve 36 forintért), addig a Westel szeptember 1-től kínált Domino Nap elnevezésű díjcsomagjával a westeles és belföldi vezetékes számok 33 forintos, más hazai mobilhálózat ügyfelei pedig 39 forintos percdíjjal hívhatók éjjel-nappal.

A Domino Nap csomagban a számlázás perc alapú, és minden megkezdett egység díjköteles. Az első percet a másik két szolgáltatónál a hívás hosszától függetlenül ki kell fizetni, ezután a Vodafone 30 másodperces egységekben, a Pannon a Westelhez hasonlóan percalapon számláz.

Az új csomaggal a hangposta felhívása munkanapokon 7-19 óráig 33 forintba kerül percenként, a többi időben ingyenes. A Domino Nap díjcsomag választása a Domino kártyát használók számára díjmentes - derül ki a Westel [origo]-hoz eljuttatott közleményéből.