Ma a postán is feladhatók a földhivatali kérelmek

Vágólapra másolva!
A pénteki napon a postán is feladhatják a földhivatalnak kérelmüket azok, akik a jelenleg érvényes feltételekkel akarnak lakáshitelhez jutni. Délben megjelent a lakáshitelezés szigorításáról szóló kormányrendelet - tájékoztatott a Miniszterelnöki Hivatal pénteken délben. A rendeletet a december 12-én megjelent Magyar Közlöny is ismerteti.
Vágólapra másolva!

A Fővárosi Kerületek Földhivatalának vezetője pénteken a távirati irodának elmondta, hogy a postán is feladhatják a földhivatalnak szánt kérelmüket pénteken éjfélig azok, akik a jelenleg még érvényes, de hamarosan megszűnő kedvezőbb feltételekkel akarnak felvenni lakáshitelt.

Pár nap múlva drágul a hitel/uzletinegyed/hitel/lakashitel/20031211parnap.html

A hivatalvezető a pénteki nyitva tartási időről - korábbi nyilatkozatát módosítva - elmondta: a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium pénteken délben érkezett rendelkezése alapján 15 óráig biztosan nyitva lesz a földhivatal, ezután pedig igény szerint, de legfeljebb 19 óráig. Ha 15 óra után száz ügyfél várakozik, nyitva tartunk, de ha csak egy, akkor nem - tette hozzá.

A hivatalvezető tájékoztatása szerint a földhivatalba átlagosan napi 1500-1700 ügyiratot hoznak be, ez a szám csütörtökön több mint kétszeresére emelkedett a kormány szerdai bejelentésének következményeképpen.