Fapados járat mehet a Balatonhoz

Vágólapra másolva!
Pénzügyi és szakmai befektetőket tömörítő ír konzorcium üzemelteti novembertől a sármelléki repülőteret egy hétfőn aláírt szerződés értelmében - tudta meg a Napi Gazdaság. A társaság egymilliárd forintos fejlesztést tervez, és több légitársasággal tárgyal járatok indításáról.
Vágólapra másolva!
Nem jön a régiónkba az egyik legnagyobb fapados/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20040429nemjon.htmlÚj olasz és német fapados Budapesten/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20040420ujolasz.htmlTőzsdére menne az első magyar fapados/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20040414tozsdere.htmlFapados légitársaságok linkjeihttp://vizsla.origo.hu/katalogus/013/882

A leendő üzemeltető már több légitársasággal tárgyal menetrendszerű és charter járatok indításáról - nyilatkozta a lapnak Zóka István, a Zalavár-Sármellék Airport Kft. ügyvezetője, aki sem cáfolni, sem pedig megerősíteni nem kívánta azt a hírt, amely szerint az ír Ryanair fapados légitársaság is a tárgyalófelek között van.

A repülőtér üzemeltetése évente 200 millió forintba kerül, a gazdaságos üzemeltetéshez pedig a jelenlegi éves 30 ezres forgalmat 100 ezresre kívánják növelni. A kormány 300 millió forinttal támogatja a repülőtér infrastruktúrájának kiépítését.