Átmeneti reménysugár a Nagyatádi Konzervgyárnak

Vágólapra másolva!
Új reményt kaphat a felszámolás alatt álló nagyatádi konzervgyár, ha a tulajdonosi kör és a felszámoló cég az eljárás végén meg tud egyezni - jelentette be munkásgyűlésen pénteken a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára Nagyatádon.
Vágólapra másolva!

A felszámolási eljárás végén vagy kő kövön nem marad, vagy új befektető veszi kézbe az üzemeltetést - mondta az ügyben közvetítő szerepet vállaló Suchman Tamás kijelentette. A január óta nem működő gyár ügyében az elmozdulást az tette lehetővé, hogy a közeli szigetvári konzervgyár ügyvezető igazgatója fantáziát lát az itteni termelésben.

Schenk János, a német érdekeltségű, élelmiszeriparban érdekelt cég vezetője közölte: van piacuk és forgóeszközük Nagyatádon is előállítható termékekre, ha rövid időn belül meg tudnak egyezni a felszámolóval, akkor átveszik a gyár működtetését.

Újra lesz acélgyártás Diósgyőrben/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050224marciustol.htmlCsődrekorder lett Magyarország/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050208csodrekorder.htmlMegszűnik a fegyvergyártás Soroksári úton/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050208megszunik.htmlNem kell bezárni a Styl Rt. gyárát/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050204nemkell.htmlFelszámolják a Nitrokémia 2000-t/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050111felszamoljak.htmlFelszámolják a Parád Kristályt/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050107felszamoljak.html