Benzinkút mellett shopot is nyit a BKV

Vágólapra másolva!
A gázolajpiac mellett az ajándékbizniszbe is beszáll a BKV. A nyár végén a cég öt budapesti benzinkútjánál olcsóbban tankolhatnak majd azok a cégek gázolajat, amelyek nagyobb járműflottával rendelkeznek. Szeptembertől BKV-s szuveníreket is vásárolhatunk a társaság shopjában.
Vágólapra másolva!

A közlekedési társaság nagyfogyasztóként engedménnyel kapja az üzemanyagot, ezért a kiskereskedelmi piaci árnál kedvezőbben tudja majd a megmaradt mennyiséget árusítani. A jó üzlet reményében öt olcsó benzinkutat nyit a BKV a nyár végén cégek részére.

Budapesten egy trolitelephelyen és négy autóbusztelephelyen: Cinkotán, Kelenföldön, Óbudán és Dél-Pesten is lehet majd gázolajat tankolni - mondta az [origo]-nak Kiricsi Karola, a BKV Zrt. szóvivője.

A kutak jelenleg a buszoknak van kialakítva, ezért közbeszerzési eljárást írnak ki az átalakításukhoz, hogy az autósok is könnyen tudjanak majd tankolni. A gázolajárusítással plusz bevételre számít a közlekedési társaság. A benzinkutak a tervek szerint a leghamarabb a nyár végétől fogadhatják az autósokat.

Akinek nincs autója, az se bánkódjon, ugyanis ha minden jól megy, szeptemberben nyit a BKV-shop. Ahol jegyek és bérletek helyett BKV-s ajándéktárgyakat vásárolhatunk. Lesz UV villamossal díszített bögre, póló és különböző makettek a fővárosban közlekedő, illetve már letűnt járművekről. Így elképzelhető, hogy akár kicsi Combinókat is ajándékozhatunk korlátlan mennyiségben barátaink születésnapjára.

A vevők az interneten, a cég honlapján, valamint kirándulás alkalmával a BKV Zrt. múzeumában tehetnek szert a csecsebecsékre. Az ajándékvásárlás pénzügyi és biztonsági feltételein már dolgoznak a szakemberek.A biznisz azonban csak ősztől indul.