Új vállalati számla a K&H Banknál

Vágólapra másolva!
Új elektronikus számlacsomagot kínál május eleje ót a kis- és középvállalkozásoknak a K&H Bank. A dinamikus számlacsomag a már meglévő K&H start- és K&H aktív számlacsomagok közé illeszkedik.
Vágólapra másolva!

A kis- és középvállalkozások által igénybe vehető K&H számlacsomagok előnye, hogy havi díjuk alcsonyabb, mintha a benne foglalt szolgáltatásokat a pénzinétézet ügyfelei külön-külön vennék igénybe.

A K&H dinamikus számlacsomag 2990 forintos havi díja tartalmazza a számlavezetési díjat, a K&H MasterCard dombornyomott üzleti bankkártya éves díját, a K&H vállalkozói e-bank vagy electra elektronikus banki rendszer havi díját, a K&H vállalati mobilinfo szolgáltatás havi díját, valamint a K&H Cégvonalhoz szükséges telefonos azonosítót.

A K&H Bank új számlacsomagjánál nincs számlanyitási díj, minden hónapban díjmentes az első 10 elektronikusan indított átutalás, valamint az első 2 K&H pénzkiadó automatából történő készpénzfelvétel is.

Az új számlacsomag kialakításánál fontos szempont volt, hogy a pénzintézet az elektronikus csatorna kihasználására ösztönözze ügyfeleit. Annak érdekében, hogy jobban megérje ezt a megoldást választani, a K&H dinamikus számlacsomag elektronikus szolgáltatásokat valamint elektronikusan indított tranzakciókra vonatkozó kedvezményeket is nyújt az ügyfeleknek.