Ösztöndíjjal támogatja a fiatalokat az MFB

Vágólapra másolva!
A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság ösztöndíjprogramot hirdet jó képességekkel rendelkező, gazdasági területen tanuló diákoknak. A Mentor-ösztöndíjprogramot második éve hirdetik meg. A gyakorlati szakmát segíti a Praktikum, míg az elméleti tevékenységet a Habilitas-sztöndíj. A diákok többsége jó "ugródeszkának" tartja a bank által kínált lehetőségeket.
Vágólapra másolva!

Nagyon jó ez a program, mert nem csak fénymásolni kellett, hanem tényleg bevezettek a bankszakma rejtelmeibe - mondta Tóth Gábor, aki az MFB Praktikum-ösztöndíjprogramja alapján a Bank Tőkefinanszírozási Igazgatóságán töltött el 9 hónapot gyakornokként, majd ezt követően munkatársi pozíciót kapott a banktól. Azóta már nem a Bank munkatársa.

A Habilitas-ösztöndíjra olyan tehetséges fiatalok pályázatait várják, akik a művészetek, tudományok vagy az irodalom terén kiemelkedő képességgel rendelkeznek, és szakmai fejlődésükhöz anyagi támogatás szükséges, amit a Bank 12 hónap időtartamra megelőlegez - mondta Erós János, az MFB vezérigazgatója.

Praktikum-ösztöndíjra pedig azoknak a felsőoktatási intézményekben tanuló, második szemesztert befejezett hallgatók jelentkezéseit várják, akik az MFB Rt. szervezeti egységeinél, illetve leányvállalatainál 6/12 hónap időtartamra kívánnak szakmai képzésben részt venni.

Mindkét program keretében az ösztöndíjalap mértéke havi: 40 000 forint.

A Praktikum-program résztvevői az alap ösztöndíj mellett kiegészítő ösztöndíjat is kaphatnak a szakmai gyakorlat alatt tanúsított és értékelt tevékenységük alapján.

A pályázatokat személyesen vagy postai úton a Budapest, V. kerület Kálmán Imre utca 1. Regus Irodaház, MFB Rt. Humánpolitikai Igazgatóság címre kérjük eljuttatni.

A programok részletes pályázati feltételei a www.mfb.hu honlapon találhatók. Jelentkezési határidő június 30.