Külsőt váltott a villamosművek

Vágólapra másolva!
Az Magyar Villamos Művek-csoport elismert vállalatcsoporttá alakulásával egyidejűleg külső megjelenésében is megújul: egységes arculat váltja fel a korábbi heterogén vállalati megjelenést, ezzel is kifejezve a cégcsoport összetartozását és közös stratégiáját.
Vágólapra másolva!

Az MVM-csoport június elsejétől úgynevezett Elismert Vállalatcsoportként működik. Az anyavállalat MVM Zrt. ezáltal egységes, hatékony irányítási eszközrendszer birtokában koordinálja a cégcsoport leányvállalatainak üzleti tevékenységét - fogalmaz a vállalat közleménye.

A vállalatcsoport új, egységes arculati rendszert használ a továbbiakban, ami a nagy nyugat-európai konszernekéhez hasonlóan szimbolizálja és tükrözi az újfajta irányítási rendszert. Az anyavállalat nevét is tartalmazó logó váltja fel a korábbi, egymástól grafikailag és tartalmilag is teljesen eltérő cégemblémákat, a leányvállalatok megjelenése csak az egyedi cégnévben tér el egymástól.

Az új arculatot a Café Design tervezte Simon Attila ügyvezető igazgató vezetésével. "Igyekeztünk megfelelni annak az elvárásnak, hogy az energetikai vállalatcsoport tevékenységét híven tükröző arculatot dolgozzunk ki. Ezért is alkottuk meg a logó Nap-szimbólumot, ami a környezetbarát technológiára utal." - nyilatkozta az ügyvezető. Hozzátette, az előkészítési munkákat már a tavalyi év közepén megkezdték.