Vágólapra másolva!
A KPMG könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási, valamint oktatási szolgáltató hálózat a szeptemberben zárult pénzügyi évben 14,01 milliárd forintos árbevételt ért el Magyarországon - közölte a cég szerdán az MTI-vel. A KPMG bevétele a négy évvel ezelőttihez képest megduplázódott - áll a közleményben.
Vágólapra másolva!

Az előző évi 33 százalékos növekedés révén 14, 01 milliárd forint árbevételre tett szert szeptemberben zárult üzleti évében a KPMG magyarországi könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási, valamint oktatási szolgáltató hálózata.

A KPMG bevétele a négy évvel ezelőttihez képest megduplázódott - áll a közleményben. Az árbevétel fele az adó- és üzleti tanácsadásból származik, miközben az adótanácsadási részleg bevétele négy év alatt megháromszorozódott.

A közlemény szerint a növekedés főként a pénzügyi szektornak kínált könyvvizsgálati és tanácsadói szolgáltatásoknak, a szolgáltató központokkal kapcsolatos megbízásoknak, valamint a főként az energia, az ingatlan és a turizmus iparágban bővülő megbízások következménye. A KPMG közép- és kelet-európai regionális szervezete (KPMG in CEE) bevételei 24 százalékkal, 300 millió euróra nőttek az elmúlt évben.