Az ABnote megvette a Keystone-t

Vágólapra másolva!
Az American Banknote Corporation, az ABnote Group anyacége, bejelentette, hogy meg nem nevezett összegért felvásárolta a torontói (Kanada) Keystone Manufacturing (Plastics) Ltd.-t.
Vágólapra másolva!

A Keystone - az egyik vezető kanadai műanyagkártya-gyártó cég - felvásárlása lehetővé teszi a világméretekben működő ABnote Group számára a Keystone gazdagon kiépített vásárlói körének elérését, valamint annak az előnynek a kihasználását is, amelyet a Keystone magas szintű elismertsége jelent a smart kártyák gyártásában. Az ABnote egyúttal azt is bejelentette, hogy Bud Kronenberg marad a társaság élén - együtt a jelenlegi vezetői csapattal.

Az ügylet eredményeképpen a Keystone azonnal hozzáférhet az új technológiák széles köréhez, többek között Arthur Blank "zöld" kezdeményezéseihez is. A Keystone meglévő terméksorait kiegészítheti majd az ABnote biztonsági kártyakibocsátásának és élenjáró felismerő termékeinek globális erejével, és élhet az immár számára is elérhető biztonsági nyomtatás, raktározás, kiegészítő szolgáltatások és információtechnológia lehetőségeivel.