Moszkva felé bővíti járatait a Malév

Vágólapra másolva!
Heti hárommal növeli moszkvai járatainak számát július 3-tól a Malév. Ezzel heti tízre nő a légitársaság Budapestet Moszkvával összekötő menetrend szerinti járatainak száma.
Vágólapra másolva!

A hétfő, csütörtök és vasárnap este Budapestről induló és másnap reggel visszatérő járatok olyan időpontokban közlekednek, hogy az utasok mind az indulás, mind pedig a visszautazás teljes napját kihasználhassák. Az egyik járat menetrendje a Malév délkelet-európai vonalaihoz is lehetőséget kínál a csatlakozásra.

Az orosz főváros Domogyedovó repülőterén Oroszország Urálon túli területeiről hajnalban az AirUnion és az S7 légitársaságok járataival érkező utasoknak lehetőségük van átszállni a légitársaság reggel Budapestre induló gépére. Az oroszországi utas-potenciál kiaknázása céljából a Malév folyamatosan bővíti kereskedelmi kapcsolatait a Domogyedovó repülőtérre üzemelő helyi légitársaságokkal.

A Malév oroszországi járatainak utasforgalma az első négy hónapban 23 százalékkal, míg a bevételek 36 százalékkal növekedtek. A hét minden napján közlekedő nappali járatok mellett a július elején induló heti három új moszkvai járat további lehetőséget kínál a térségből érkező utasforgalom bővítésére.

A Malév 2008. március 30-án helyezte át moszkvai üzemelését Seremetyevóról Domogyedovóra, Oroszország legdinamikusabban fejlődő légikikötőjébe. A céget áprilisban a harmadik legpontosabb légitársaságként regisztrálták a légikikötő szakemberei a Domogyedovóra járatokat közlekedtető 72 légiközlekedési cég közül. A Malév utasai élvezhetik a korszerű repülőtér szolgáltatásait is, különös tekintettel a repülőteret a városközponttal összekötő expressz vonatra.

A domogyedovói nemzetközi repülőtér Moszkvától 22 kilométerre délkeletre található.