Délelőtt razziáztak a piacokon

Vágólapra másolva!
Hatósági razziát tartottak fővárosi piacokon szerdán; a józsefvárosi piacon kezdődött akcióban több mint kétmillió forint bírságot szabtak ki, három kínai állampolgárt előállítottak egy körözés alatt álló magyar férfit elfogtak.
Vágólapra másolva!

Tóth Béla alezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bevetési főosztályának helyettes vezetője a délelőtti akció eredményeit ismertetve az MTI-nek elmondta, hogy a Kőbányai úton egy raktárbázis ellenőrzésekor három kínai állampolgárt kellett előállítaniuk, mert nem rendelkeztek okmányokkal, illetve megsértették a tartózkodási szabályokat. Elfogtak egy körözés alatt álló magyar állampolgárt is.

Az APEH 300 ezer, a fogyasztóvédelmi hatóság három üzletben összesen 1,8 millió forintnyi bírságot szabott ki, míg az állategészségügyi hatóság lejárt szavatosságú, illetve felirat nélkül termékeket zárolt, és foglalt le.

A rendőrség, vámőrség, fogyasztóvédelmi hatóság, APEH, ÁNTSZ és az állategészségügyi hatóság által tartott közös akció a kőbányai piacon és más területeken a nap folyamán tovább zajlik, azok eredményéről a későbbiekben számolnak be - mondta Tóth Béla alezredes.