Vágólapra másolva!
A Europcar Autókölcsönző (EUrent Kft.) tulajdonába kerül szeptember elsejével - a Europcar kizárólagos magyarországi képviselete megtartásával - a National és Alamo márka belföldi franchise joga is - tájékoztatta a társaság az MTI-hétfőn.
Vágólapra másolva!

Ezzel további országokban és városokban lesz jelen a Europcar Autókölcsönző, a cég a változás eredményeképpen 8-10 százalékos forgalomnövekedésre számít.

Az újabb franchise-jogok elnyerése a magyar cég eddigi munkájának nemzetközi elismerését jelenti - mutat rá a közlemény. Magyarország ugyanis 2008-ban már forrás országgá vált a Europcar nemzetközi hálózatán belül, vagyis a világ országaiba küldött foglalások száma meghaladta a Magyarországra érkező foglalások mennyiségét.

Magyarországon országszerte 25 ponton lehet elérni a Europcar szolgáltatásait.

A Europcar az európai piac vezető autókölcsönzője, a francia Eurazeo befektetői csoport tulajdonában van. A Europcar jelenleg a világ 170 országában, több mint 5300 helyszínen rendelkezik képviselettel. Konszolidált árbevétele az akvizíciók révén 2007-ben 2,1 milliárd euró volt, amely 32,6 százalékkal haladta meg az előző év teljesítményét.