Hét uniós pályázatra nem lehet jelentkezni

Vágólapra másolva!
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) határozott időre felfüggeszti a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) egyes pályázatainak benyújtási lehetőségét, továbbá egy pályázat esetén módosítja a beadás határidejét - közölte a MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Vágólapra másolva!

Az NFÜ 2010. február 20-tól 2010. május 30-ig összesen hét, együttesen több mint 56 milliárd forint tervezett keretösszegű pályázat benyújtási lehetőségét függeszti fel - olvasható a MAG Zrt. közleményében.

A felfüggesztés a "Kutatás-fejlesztési központok fejlesztése, megerősítése",az "Akkreditált innovációs klaszterek támogatása", az "Innovációs és technológiai parkok támogatása", a "Vállalati kutatási-fejlesztési kapacitás erősítése", a "Magas foglalkoztatási hatású projektek komplex támogatása", a "Vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem komplex támogatása", valamint a "Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése" elnevezésű pályázatokra terjed ki.

A 2010. február 19-én 24 óráig postára adott pályázatok még érkeztetésre kerülnek. A pályázatok beadására a felfüggesztést követő első munkanaptól, 2010. május 31-től ismételten lehetőség lesz, a támogatási döntésekre való javaslattételre jogosult Bíráló Bizottságok ez után fognak csak összeülni.

További változás, a 8 milliárd forintos keretösszegű "Vállalati innováció támogatása" című pályázat beadási határnapjának módosítása. Az NFÜ e GOP pályázat 2010. február 15-i beadási határnapját 2010. március 19-re módosította- tudatta közleményében a MAG Zrt.