Gondoljon a jövőre, gondolkodjon euróban!

Vágólapra másolva!
Ki ne szeretne bízni a jövőben, és biztonságban tudni a pénzét legyen szó a családi kasszáról vagy a vállalkozásáról. Fontos, hogy megtakarításaink egyszerűen kezelhetőek legyenek, ezért elengedhetetlen, hogy mindennapi pénzügyeink intézésénél kedvező és megbízható konstrukciókra támaszkodjunk. Emellett érdemes átgondolnunk azt is, hogy vállalkozásunk megtakarításait különböző típusú pénzeszközökbe fektessük.
Vágólapra másolva!

A CIB Bank aktuális betéti akciója révén kiemelten kedvező kondíciókkal gyarapíthatja vállalkozása euró devizanemű megtakarításait. Új forrásokra* évi 3 százalékos kamattal (EBKM évi 3,04 százalék) kötheti le euró devizanemű megtakarításait. A lekötési idő vállalkozása igényeinek megfelelően 3, 3+3, illetve 6 hónap lehet, a minimálisan leköthető összeg betétenként 5000 euró. A második kamatperiódustól az akciós kamat nem érvényes (kivéve a 3+3 hónapos lekötési forma esetén). A kamatváltoztatás jogát a CIB Bank fenntartja.

A CIB Euró Lekötött Betét rendkívül kedvező megtakarítási lehetőség olyan vállalkozások számára is, melyek bevételüket közvetlenül euróban realizálják és kedvező, a piacon jelenleg kiemelkedő kamatozású konstrukcióban kívánják lekötni szabad pénzeszközeiket. A kiszámítható, magas kamat biztonságot jelent vállalkozása számára.

Az akciós euróbetét a bankfiókokban és - telebankos ügyfélazonosító kód segítségével - CIB24-en keresztül is leköthető. A CIB Bank aktuális betéti akcióinak részletes feltételeiért hívja a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatot a 06 40 242 242-es telefonszámon, keresse fel honlapunkat, vagy érdeklődjön bármely CIB bankfiókban.

Az akciós betéti termékünkre vonatkozó tájékoztatás nem teljes körű, ezért kérjük, hogy a további feltételek tekintetében keresse a mindenkori hatályos Vállalati deviza kamattájékoztatónkat. Jelen tájékoztató a CIB Bank hirdetése, nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelemfelkeltés.

* Új forrásnak minősül a betét lekötését megelőzően a CIB Banknál vezetett saját EUR számlákon történő 15 nap terhelésének és jóváírásának különbözeteként betétként lekötött pénzösszeg.