Távozik a Spar Magyarország ügyvezetője

Vágólapra másolva!
Részben az utóbbi időben jelentősen megnehezülő gazdasági feltételekkel magyarázza a Spar, hogy miért távozik a posztjáról a kereskedelmi vállalat irányításában 2004 óta részt vevő Feiner Péter.
Vágólapra másolva!

Március elsejével távozik a posztjáról Feiner Péter, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, az igazgatóság elnöke - közölte a kereskedelmi vállalat. Helyét Erwin Schmuck veszi át. A közlemény szerint az utóbbi időszakban jelentősen megnehezültek azok a gazdálkodási feltételek, amelyek a magyarországi Spar tevékenységét befolyásolják, sok új kihívást is teremtve a cégcsoport számára.

A cégvezetés új kézbe adásától a tulajdonosok a magyar cégcsoport további töretlen fejlődését, még sikeresebb működését várják - teszik hozzá.

Feiner Péter ügyvezető igazgató 2004. január 1-jétől a cégcsoport igazgatóságának elnöke. Irányítása alatt vált a hazai Spar az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncává, egyebek mellett jelentős hálózatbővítő akvizíciók realizálásával, valamint kiváló értékeket hordozó vállalati arculat megteremtésével - áll a közleményben. A cég tulajdonosi köre Feiner távozása után is számít a szakmai munkájára a Sparon belül.