ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]

> hírek

Üzletrész Gazdaság Plusz energia hitel devizapiac Itthon
Kedves látogató!


A következő oldalon politikai tartalmú cikket is talál, de a kampánycsendre vonatkozó szabályoknak megfelelően választással kapcsolatos friss híreket vasárnap 00:00 órától vasárnap 19:00 óráig nem közlünk. A szavazóurnák zárása után friss eredményekkel, reakciókkal, elemzésekkel és helyszíni tudósításokkal várjuk az [origo]-n.
Tovább a rovatra >>

Állás
Vállalkozói negyed
Biztosítás
Fordítás
Iratkozzon fel RSS-csatornáinkra
betöltés folyamatban ...

Forrás: AFPRepedezik a svájci banktitok A banktitok lehet a mostani válság egyik fő áldozata, Washington és Párizs is elérte, hogy kiadják adókerüléssel gyanúsítható állampolgárainak adatait a svájci pénzintézetek.

Forrás: MTISimlik EU-pénzért Szabályszegésre kényszerítenek az uniós pályázatok kiírásai vagy határidejei. Számlák becsületszóra, simlik, felesleges körök, zúgolódó közalkalmazottak és hiányosságok.

Forrás: MTIAláírták Ankarában a Nabucco-szerződést Ankarában aláírták a Nabucco gázvezetékkel kapcsolatos kormányközi megállapodást. Bajnai Gordon máris a gyakorlati kérdésekről tárgyalna, egyelőre azonban még arról sincs egyetértés, honnan kellene venni a gázt.

Forrás: [origo]Bankkartell miatt vizsgálódnak Szófiában A bolgár versenyhatóság vizsgálatot indított annak gyanújával, hogy a balkáni országban működő bankszektor kartellben működött, rögzítette a kamatokat és felosztotta a piaci részesedést.

Forrás: [origo]Ellép a kínai gazdaság Ebben az évszázadban a világgazdaság motorja nem Európa vagy Észak-Amerika lesz, hanem Ázsia, azon belül pedig Kína - amely a japán gazdaságot már lekerülte. Csak idő kérdése, hogy mikor hódítja el a dobogó legfelső fokát az USA-tól.

Forrás: [origo]A Bundesbank elszámolta magát A Bundesbank szerint a német gazdaság 6,2 százalékkal zsugorodik az idén. Az új prognózis a bank decemberi, mindössze 0,8 százalékos GDP-csökkenési előrejelzését váltja fel.


RSSHírlevélÍrjon nekünk!ArchívumMédiaajánlatImpresszum
Adatkezelési Szabályzat[origo]OK.huiWiW[freemail]G-PortalVidea Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

PARTNEREK AJÁNLATA

Utasbiztosítási kalkulátor

PARTNEREK

Forrás: AFP Forrás: MTI