Olaszországban hódít a Pöttyös Túró Rudi

Olaszországba indul a hazai piacon vezető szeletes, hűtött tejdesszert. Április 23-án hagyta el az országot az első Pöttyös-szállítmány, amelyet az olasz fogyasztók kóstolhatnak meg. Az egyik legnagyobb olasz disztribútorral kötött megállapodás eredményeképpen, a termék már 42 hipermarketben kapható.

A Túró Rudi bevezetését kiterjedt kóstoltató kampány is támogatja, elsőként az észak-olasz régióban. Április-május folyamán, a klasszikus in-store akció keretében, az Auchan üzletekben hostessek kínálják a terméket.

A Túró Rudi 3 ízben jelenik meg az olasz piacon. Tejcsokoládés, mogyorókrémes és epres változatban lehet majd kapni. A koncepció a figyelemfelkeltésre épül, a cél természetesen a Pöttyös Túró Rudi bemutatása és megkedveltetése.

Július folyamán a kinti akciós újságban is reklámozzák majd a Pöttyös Túró Rudit, valamint idén még további Auchan-áruházakban kerül a polcokra a termék.

"A Friesland Hungária zRt. terméke, a Pöttyös Túró Rudi nemzetközi terjeszkedést folytat DOTS márkanév alatt. A kiállításokon szerzett tapasztalatok mindenütt bíztatóak"- mondta Sipos Judit, a Friesland Hungária zRt. Pöttyös üzletágának igazgatója.

Pármában május 3-7 között megrendezett CIBUS nemzetközi élelmiszeripari kiállításon ismét sikerrel szerepelt a Pöttyös. A 300,000 látogató jó része találkozhatott a magyar tejdesszerttel. A 3 kóstoltatott íz minden korosztály tetszését elnyerte, új kereskedő partnerek mutattak komoly érdeklődést. A terméknek a déli országrészben is biztos sikert jósolnak. Az olasz után, várhatóan még három másik európai piacon is megjelenik idén a Dots.