Vágólapra másolva!
Az amerikai gazdasági visszaesés üteme lassult, illetve stabilizálódott a július 20-án zárult közel egy hónapos időszakban - derül ki az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed 12 körzeti tagbankjának összesített jelentéséből.
Vágólapra másolva!

A gazdasági változásokat tükröző, úgynevezett Bézs Könyv szerint a munkaerő-piaci helyzet országszerte rendkívül gyenge volt, a bérek a legtöbb térségben nem változtak, illetve csökkentek az egy hónappal korábbihoz képest.

A kiskereskedelemi aktivitás a térségek többségében lanyha maradt, csupán három körzet számolt be mérsékelt eladás-növekedésről, vagy kevésbé rossz eladási adatokról. Az autóértékesítés kapcsán vegyes képet festettek a körzetek, az utazás és turizmus terén romlott a helyzet a térségek többségében.

Az egy hónappal korábbihoz képest a gyáripari szektorban nem változott a helyzet, az aktivitás még mindig rendkívül gyenge volt, de a kilátások megítélése némileg javult. A feldolgozóipar területén némi javulás tapasztalható, több körzetben mérséklődött az ágazati aktivitás visszaesése.