Vágólapra másolva!
Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar középpályása nem kívánja kommentálni az esetleges átigazolásával kapcsolatos híreket, pletykákat.

"Értesültem róla, hogy egyre több klub nevét hozzák kapcsolatba a személyemmel, de egyáltalán nem kívánok ezekre a szóbeszédekre reagálni, sőt foglalkozni sem kívánok velük. Megszoktam, hogy egyik nap ez jelenik meg, másik nap az, miközben a valóság egészen más. Tavaly átéltem már egy hasonló időszakot, amikor repkedtek a klubok nevei, és mindenki azzal volt elfoglalva, hogy hová megyek, én pedig közben pontosan tudtam, hogy maradok. Akkor is tartottam magam ahhoz, amihez most is szeretném" - nyilatkozta Gera Zoltán.

"A West Bromwich Albion alkalmazottja vagyok, szerződés köt a klubhoz, és éppen ezért egyetlen egy dolog számít, mégpedig az, hogy mit akar és mit mond a klubom. Ezért kérek is arra mindenkit, hogy ne várjon tőlem semmiféle kommentárt, mert ez nem az én dolgom. Azzal vagyok elfoglalva, hogy a pályán minél jobb teljesítményt nyújtsak, örülök, hogy végre egészséges vagyok és játszani tudok. Számomra most ez a fontos, és nem más."