Mégsem jön idén az Apple iPhone SE 2

apple iphone se
Apple iPhone SE
Vágólapra másolva!
Kaszát kapott a sokak által várt, legolcsóbb mobil.
Vágólapra másolva!

Jó fél éven át az a pletyka járta, hogy az Apple idén frissíteni fogja a legkisebb és legolcsóbb okostelefonját, az iPhone SE 2 bemutatása az eredeti hírek szerint a nyáron történhetett volna meg. A Bloomberg egy rendkívül megbízhatónak bizonyult tokgyártóra hivatkozva azt állítja, hogy kaszát kapott a készülék, idén semmiképp sem fog bemutatkozni, már ha valaha elkészül.

Apple iPhone SE Forrás: Apple

A kérdéses tokgyártó az Olixar, a vállalat az elmúlt években számos alkalommal hozott nyilvánosságra precíznek bizonyult információkat az Apple és a Samsung bejelentetlen készülékeiről. A cég szerint az iPhone SE 2 azért végezte a kukában, mert a cupertinói vállalat inkább a legolcsóbb „sima" iPhone megvásárlására szeretné rábírni az iPhone SE közönségét.

A témánál tartva az Olixar aktuális információ szerint az ősszel három iPhone fog bemutatkozni: az említett legolcsóbb modell 5,8 hüvelykes kijelzőjű lesz, notch és Face ID nélkül. A társai elvileg már megkapták a notchot és a Face ID 2.0 biometrikus azonosítórendszert, a kijelzőjüket 6,1 és 6,5 hüvelykesnek mondja a cég.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!