Hozza csúcsformába szellemi erejét és fizikai kondícióját!

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Rohanó világunk fokozott elvárásokat támaszt valamennyiünkkel szemben. Egyszerre kell helytállnunk és kiváló teljesítményt nyújtanunk az élet számos területén. Ugyanakkor a teljesítmény-központú élet a legtöbb embernél állandósítja a fáradtságot és a stresszt, s mindez nem csak a szellemi és a fizikai teljesítőképességet, hanem a kutatások szerint hosszú távon a várható élettartamot is csökkenti.

A szellemi teljesítmény fokozására egyrészt a stressz és a fáradság hatásainak kiküszöbölése, másrészt koncentrálókészségünk és teherbíró-képességünk maximalizálása miatt van szükség. A szellemi teljesítményt serkentik a ginseng tartalmú készítmények, mivel a ginseng javítja a sejtek oxigénfelvevő képességét és oxigénkihasználását.

A fizikai teljesítőképesség javításakor alapvető fontosságú a megfelelő táplálkozás, ami a vitaminok, a nyomelemek és az ásványi anyagok megfelelő mértékű bevitelét jelenti a szervezetbe. Mivel a természetben ezeknek az anyagoknak a minősége és a mennyisége számos tényezőtől (pl. éghajlat, környezet) függ, az egyik megoldást a multivitaminok szedése jelentheti.

A szellemi és fizikai kimerültség kezelésben kiváló eredményeket érhetünk el a ginseng standardizált kivonata (G115) mellett vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazó Pharmaton Vital nevű készítménnyel. A Boehringer Ingelheim Pharma által forgalmazott gyógyszer ginseng tartalma jótékony hatással van a szellemi teljesítményre, a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pedig a fizikai kondíciót befolyásoló tényezőkre hatnak jelentős mértékben.

Orvosilag igazolt, hogy a Pharmaton Vital serkenti a szellemi aktivitást és a fizikai teljesítményt, javítja a memóriát és a koncentráló képességet!

(G115) ginsengkivonat

  • Növeli a sejtek oxigénfelvételét, ami javítja a memóriát, fokozza a koncentrációs képességet.
  • Stressz esetén regenerál, egyszerre stimulálva szellemi és testi erőnket.

Lecitin

  • Javítja a koncentrációt, az emlékezést.
  • Segít a szellemi és testi fáradtság legyőzésében

Javítja a fizikai kondíciót, szervezetünk működését

  • A létfontosságú vitaminok javítják a szervezet anyagcseréjét, működését és erősítik az immunrendszert.
  • Az ásványi anyagok és nyomelemek támogatják az alapvető testi folyamatokat.

Kiknek javasoljuk a csúcsvitamin szedését?
Amikor az emberek elé magas követelményeket állítanak, teljes koncentrációra van szükségük ahhoz, hogy stresszhatás alatt is megoldják feladataikat. A szellemi és a testi funkciók javításához az emberi szervezetnek támogatásra van szüksége. Azoknak ajánljuk a Pharmaton Vitalt, akik kiemelkedő szellemi és fizikai teljesítményt szeretnének nyújtani nehéz körülmények között, akár stresszhelyzetben is.

A Pharmaton Vital recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

(x)