Vágólapra másolva!
Kedden egy gyenge melegfront érkezik a Kárpát-medence térségébe. Az idő rendkívül enyhe lesz, de megmaradnak a reggeli tartós ködfoltok. A néhány órás napsütés javítja közérzetünket.  
Vágólapra másolva!

A Meteo Klinika tájékoztatása szerint kedden gyenge melegfront, csütörtökön gyenge hidegfront várható, míg szerdán nem lesz fronthatás.

Kedden a gyenge melegfront hatására a legérzékenyebbek ingerlékenységtől, álmatlanságtól szenvedhetnek. A légszennyezettség közepes szintű és kissé nő. Az erős párásság az északkeleti országrészben még zavaró lehet, máshol azonban több-kevesebb napsütésben lehet részünk, ami kellemessé teszi hétköznapjainkat. A közlekedőket általában kedvező feltételek várják az utakon. Csak a reggeli ködök miatt romlik helyenként a látástávolság.

Szerdán nem kell számottevő fronthatásra számítani, így mindenki gond nélkül kiélvezheti az enyhe őszi napsütést. A légszennyezettség szintje nem csökken. A közlekedőket nem zavarja majd az időjárás.

Csütörtökön egy gyenge hidegfront érkezik. A frontérzékenyek fejfájásra, ízületi fájdalmakra panaszkodhatnak. A légszennyezettség kissé csökken. Marad a napos, tiszta idő, a hőmérséklet csak pár fokot esik vissza.