Vágólapra másolva!
Szerdán gyenge hidegfronti hatás terheli szervezeted. Csütörtökön nem várható fronthatás, pénteken a melegfrontra érzékenyek érezhetik kellemetlenül magukat.
Vágólapra másolva!

A Meteo Klinika tájékoztatása szerint szerdán gyenge hidegfronti, pénteken gyenge melegfronti hatás várható, míg csütörtökön nem lesz fronthatás.

Szerdán gyenge hidegfronti hatás terheli szervezeted. Ha érzékeny vagy a frontra fejfájás, migrén jelentkezhet. A légszennyezettség szintje nem csökken. A közlekedőket nem zavarja majd az időjárás.

Csütörtökön nem lesz fronthatás. A borongós, ködös idő miatt az északi megyékben élők lehangoltabbak lehetnek. Érdemes kipróbálni a búzacsírát élénkítő, vitalizáló hatása miatt. A búzacsíra gazdag aminosavakban, zsírsavakban, ásványi anyagokban, B- és E-vitaminban. Felhasználhatjuk reggelinél salátába, müzlibe, vagy tízórainál, uzsonnánál joghurt, kefir, vagy egy-egy gyümölcs mellé.

Pénteken gyenge melegfronti hatás terheli szervezeted. A naposabb nyugati, délnyugati megyékben a kellemes őszi időben érdemes lehet szabadtéri programot szervezni, kirándulni, sétálni a friss levegőn.