Vágólapra másolva!
Néhány télies napra azonban még számítani lehet. A hideg ellenére frontmentes, kellemes idő várható.  
Vágólapra másolva!

Szombaton már lényegesen mérséklődik a légmozgás, hideg, de napsütéses időre készülhetsz. Fronthatás ugyan nem várható, a téli időszak alatt kimerült emberi szervezetet azonban nagyon megviseli a hetek óta tartó változékony időjárás. Sokan érezhetitek a tavaszi fáradtság tüneteit. Könnyű, vitamindús ételek fogyasztásával, masszázzsal sokat tehetsz közérzeted javításáért. Egy rövid séta a szabadban és a napsütés jótékonyan befolyásolja az élettani folyamatokat. A légszennyezettség alacsony szintű, a levegő általában tiszta lesz. A közlekedési feltételek kedvezően alakulnak.

Vasárnap az időnként megnövekvő felhőzetből kisebb havazás is kialakulhat. A szombati naphoz hasonló hőmérsékleteket és szélviszonyokat tapasztalhatsz. Továbbra is öltözz melegen! A hideg idő ellenére a friss levegő jó hatással lesz közérzetedre.

Hétfőn sem lesz lényeges változás az időjárásban, azonban kissé megerősödik a szél. A hideg idő ellenére a csendes, több napja tartó, általában eseménytelen idő, valamint a tiszta levegő kifejezetten jó hatással lesz szervezetedre és közérzetedre.