Játékszabály

Vágólapra másolva!
Az Origo Zrt. által szervezett online játék szolgáltatás leírása és szabályai
Vágólapra másolva!

I. ALAPFOGALMAK:

Online játék:
A 2010. április 15-én, a Föld napja esemény alkalmából induló új, internet alapú szolgáltatás: az online kvíz. A szolgáltatás lényege, hogy egy kvízjáték keretén belül a résztvevők válaszolnak a feltett kérdésre, kiválasztva a kérdéshez tartozó válaszlehetőségek közül az általuk helyesnek véltet. Csak a helyesen megválaszolt kérdés beküldői vesznek részt a nyeremények kisorsolásában.
A játék kérdéseit az Origo Zrt. biztosítja. Az online játék szolgáltatás szervezője az Origo Zrt.

Résztvevők:
Az online kvízjátékot igénybe vevő személyeket a későbbiekben résztvevőkként definiáljuk.

II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

  1. A játék általános bemutatása:
    Az online játék szolgáltatás célja, hogy az OzoneNetwork olvasói nyereményjáték segítségével OzoneNetwork ajándékcsomagot nyerhessenek.
  2. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása:
    bármely hazai internetszolgáltató bármely ügyfele részére lehetséges
  3. A résztvevő számára igénybe vehető szolgáltatás menete:
    A résztvevők a weboldalról értesülnek a kérdésekről, amelyekhez a megadott válaszok betűjele közül kiválasztják az általuk helyesnek vélteket ('A'; 'B', 'C'), majd rákattintva a megfelelő gombra, a kért adataikkal együtt eljuttatják az Origo Zrt.-hez
  4. A játék időtartama:
    A játék 2010. április 15. napján indul, és április 22. 24.00 óráig tart. Ezen időszak alatt napi 24 órában van mód a szolgáltatás igénybevételére.

III. A JÁTÉK RÉSZTVEVŐI:

A promóciós játékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel, interneteléréssel rendelkező természetes személy. Az Origo Zrt. dolgozói, e társasággal tulajdonosi, megbízási, vállalkozási vagy egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban lévő személyek és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése) a játékban nem vehetnek részt.

IV. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES:

  1. A nyeremények:
    Az internetes játék leendő kisorsolt nyerteseit az Origo Zrt. e-mailben értesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. Azok között a résztvevők között, akik ugyanazon e-mail címről és névről csak és kizárólag helyes választ küldtek a játék kérdéseire, a játék érvényességének időtartama végén az Origo Zrt. kisorsolja a nyereményeket: 5 Ozone-ajándékcsomagot.
    A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően a felajánló megkezdi a nyeremények átadását: az ajándékcsomagokat személyesen lehet átvenni, az átvételéről átvételi elismervényt íratunk alá.
    A nyeremények készpénzre nem válthatók és át nem ruházhatók. A nyeremény értéke alapján számított adókat az Origo Zrt. megfizeti.
  2. A nyertes definiálása:
    Nyertesnek ismeri el az Origo Zrt. azt a résztvevőt, aki igazolni tudja, hogy az online kvíz kitöltésekor megadott adatai valósak.
  3. A nyertes értesítése:
    Az online játék leendő kisorsolt nyerteseit az Origio Zrt. telefonon értesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. Amennyiben a nyertes e-mailen nem elérhető, vagyis az e-mailre 10 napon belül nem reagál, az Origo Zrt. a kiértesítést még egyszer megkísérli. Ha erre az e-mailre sem érkezik visszajelzés 5 napon belül, akkor az Origo Zrt. jogosult a sorsoláskor kihúzott pótnyertesek egyikének adni az ajándékcsomagot.
  4. A nyeremények átadásának feltétele:
    A sikeres kiértesítés alkalmával azonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
    - név; anyja neve; születési hely és idő;
    - személyi igazolvány szám és adóazonosító jel (ha nem kiskorú a nyertes)
    Az azonosított nyertesek személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással ellátott személy útján egyeztethetnek a nyeremény átvételéről a Bp. 1117 Gábor Dénes u. 2. címen, az Origo Zrt.-ben.
    A nyertes a nyeremény átvételével hozzájárul, hogy nevét és személyét (értve ezen kép- vagy tv-s megjelenést, szereplést) az Origo Zrt. promóciós célokra felhasználhatja. A nyertesnek a promóciós szereplésekre a játék lezárását követően 90 napig (szükség szerint) rendelkezésre kell állnia.
  5. A nyereményigény érvényesítésének időtartama:
    A nyeremények érvényessége 10+5 nap, azaz amennyiben ezen idő alatt az Origo Zrt. nem tudja elérni a nyertest, vagy az elért és értesített nyertes ezen idő alatt sem veszi át nyereményét, úgy az alábbi szabályok érvényesek:
    - a nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül, a nyereményt az Origo Zrt. a sorsoláskor kihúzott pótnyertesek egyikének átadja.

IV. A SZOLGÁLTATÁS TECHNIKAI KIVITELEZÉSE; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

Az online játék önálló számítástechnikai rendszeren fut. Az Origo Zrt. a válasz-e-mailek feldolgozását, a válasz-e-mailek tartalmát saját hardver- és szoftverrendszerén belül kezeli. A szolgáltatáshoz kapcsolódó nyereményjáték előírásoknak megfelelő lebonyolítását az Origo Zrt. a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja. Az Origo Zrt. a résztvevők személyes adatait a mindenkor hatályos adatvédelmi előírások szerint kezeli.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:
A szolgáltatással kapcsolatban az Origo Zrt. (1) 371-3500-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni munkanapokon 0-24 óra között.


Budapest, 2010. április 7.