Vágólapra másolva!
A magyarországi televíziók közül elsőként az OzoneNetwork tévében és weboldalunkon lesz látható az ország legújabb környezetvédelmi megmérettetése, az Ozone Zöld díj 2010. Arra kértük a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés fontosságáért kiálló vállalatokat, cégeket, hogy közérthető módon, egy percben foglalják össze, mit tesznek a Föld megóvásáért. 
Vágólapra másolva!

A pályázók között kisvállalatok és nagy multinacionális cégek vannak. Kiderült, egyes vállalatok már évek óta napelemmel működtetik az áruházaikat, mások geotermikus energiával fűtenek, vagy a termékük gyártásához meglepő technológiai innovációkat alkalmaznak, annak érdekében, hogy csökkentség az energiafelhasználásukat, a szemét mennyiségét és a szén-dioxid-lábnyomukat.

Az díjért versengő kis-, közepes- és nagyvállalatok pályázati anyagát hamarosan nyilvánosságra hozzuk itt az OzoneNetwork.hu-n. Az díj odaítéléséről a Gödöllői Szent István Egyetem klímatanácsának tagjaiból álló szakmai zsűri fog dönteni.

Az elismerést 2010-ben annak a vállalatnak ítéli oda a grémium, amelynek a környezetvédelem iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységéhez viszonyított környezetvédelmi teljesítménye példaértékű. A díj és a vele járó nyilvánosság a környezetvédelemben kiemelkedő szerepet vállalók számára kínál lehetőséget az elért eredményeik szélesebb körben történő bemutatásához az OzoneNetwork televíziós csatornán, valamint az ozonenetwork.hu-n.

Az eredményhirdetésre és díjátadásra 2010. november 10-én este 18 órakor kerül sor a CSR Hungary konferencián Budapesten, a Hotel Gellértben.