Vágólapra másolva!
Egyaránt lesznek napsütéses és borult, párás térségek szerdán. Napközben csak lassan gyengülnek vagy emelkednek meg az éjszaka és reggel képződött, sűrű, zúzmarás ködfoltok.
Vágólapra másolva!

Ködös időre főleg az Alföldön, a középső országrészben és a Dunántúl déli részén kell számítani. Itt a látótávolság pár száz méterre csökken. A köd miatt tizenhárom megyére adott ki figyelmeztető előrejelzést az Országos Meteorológiai Szolgálat; Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém, Bács-Kiskun és Békés megye a kivétel.

Eső, hó továbbra sem várható. Napközben időnként megélénkül a déli, délnyugati szél, majd este északnyugatira fordul az Észak-Dunántúlon, és néhol megerősödik.

1 és 6 Celsius-fok között valószínű a legmagasabb nappali hőmérséklet. Késő estére 0 és -5 fok közé hűl a levegő, és egyre inkább az ország délnyugati részeire szorulhat vissza köd.

Magyarország időjárását most egy fokozatosan gyengülő anticiklon alakítja, és a magasban érkezik a több fokkal enyhébb levegő. Bár front nincs, a melegfrontokkal járó tünetek jelentkezhetnek az arra érzékenyeknél a magasban zajló melegedés miatt. Időjárási oka is lehet az alvászavarnak, a fejfájásnak, a migrénnek, a levertségnek és szédülésnek. A reakcióidő hosszabb lesz a megszokottnál.

Hol lesz fagy a napokban? (Időjárási térkép)http://www.origo.hu/idojaras/terkep/homerseklet/index.html