A nyugati megyékben már havazik

havazás, Nagykanizsa, Huszti téri webkamera képe
Nagykanizsán már havazik – a huszti téri webkamera képe pénteken 9 óra 45 perckor (a kamera élő képét itt nézheti meg)
Vágólapra másolva!
Baranya, Somogy és Zala megyében 20 centiméter hó eshet, ha tehetik, ne üljenek autóba. 
Vágólapra másolva!

Az ország nyugati és déli részén már esik a hó. Az ország tíz megyéjében van érvényben első- vagy másodfokú figyelmeztetés a várható jelentős mennyiségű hó, hófúvás miatt. Jelenleg enyhén havazik az érintett területeken, az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese szerint fagypont környékén van a hőmérséklet, legfeljebb egy-két centiméter hó maradt meg.

Nagykanizsán már havazik – a huszti téri webkamera képe pénteken 9 óra 45 perckor (a kamera élő képét itt nézheti meg) Forrás: 8800.hu

Baranya, Somogy és Zala megyében 24 óra alatt 20 centiméter hó hullhat, valamint viharos szélre és hótorlaszokra kell számítani. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint a télies időjárással összefüggésben péntek reggel 5 órakor az országos operatív törzs is megkezdte munkáját.

Jelenleg az M5-ös, az M43-as, az M7-es, az M70-es, az M1-es, az M6-os és az M60-as délnyugati szakaszain szálingózik a hó. Vasvár és Nagyatád környékén intenzívebb a havazás, közepesek a látási viszonyok. Ha tehetik, ne üljenek autóba, ha pedig jó képük van a havazásról, küldjék el a [email protected] címre.

Kövessenek minket a Facebookon is!