Folytatódik a tavasz a jövő héten

Vágólapra másolva!
Alig zavarják majd felhők a napsütést a következő napokban, és csapadékra sem kell számítani. Éjszakai fagyok néhol még lehetnek, de délutánonként 15 fokig is melegedhet a levegő.
Vágólapra másolva!

Hétfőn napos idő várható, kevés gomolyfelhővel és délután egyre több fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szél több helyen megélénkül, főként keleten időnként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul, a gyenge fagy főként a szélvédett völgyekben valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 14 fok között várható.

Kedden már felhőtlen, száraz idő várható. Az északi szél mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2, -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 16 fok között alakul.

Szerdán marad a napos, száraz idő, de némi gomolyfelhő előfordulhat. Az északkeleti szél főként az Alföld térségében élénkül meg nagy területen. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 14 fok között alakul.

Csütörtökön a napos időt csak a mérsékelt északkeleti szél zavarja meg. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2, -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11, 15 fok között alakul.