ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] időjárás > !ALROVAT_NEVE

Időjárás ma és a héten Hány fok lesz ma és holnap? Hány centis a hó? árvíz klímaváltozás Blog: 365 zöld ötlet
19ÁPR
Ránk telepszik egy ciklon
MTILétrehozás dátuma: 2014. 04. 19., 16:01
CÍMKÉK: időjárás

Köze van az észak-atlanti térség légnyomásának ahhoz, hogy a Kárpát-medencében decemberben az átlagosnál hidegebb vagy melegebb az idő az átlaghőmérséklethez képest. A távhő- és földgáztározó cégek is használhatnák az ennek alapján készült valószínűségi előrejelzést, amely tudományosan bizonyított, de nem hivatalos.

17ÁPR
Zápor és zivatar jöhet húsvétkor
|OrigoLétrehozás dátuma: 2014. 04. 17., 17:26

Változékony idő lesz a hétvégén. Nedves levegő áramlk két irányból is Magyarország fölé, többfelé lesznek záporok, zivatarok.

Nincs ideje gondozni egy veteményest? Attól még lehet több is a kertjében, mint pár kókadt bokor. Néhány virággal és egy kis pázsittal olyan környezetet alakíthat ki magának, amelyben kipihenheti a napi stresszt. Hogyan úszhatja meg a legkevesebb munkával?

17ÁPR
Hideg szél fúj, kevesebbet süt a nap
OrigoLétrehozás dátuma: 2014. 04. 17., 08:58

Kisebb energiafogyasztás, szén helyett földgáz (palagáz): emiatt egy év alatt 3,4 százalékkal csökkent a szén-dioxid-kibocsátás az Egyesült Államokban. Továbbra is az USA a legnagyobb kibocsátó Kína mellett.

Sokkal jobban járunk a paksi atomerőmű bővítésével, mint ha szénerőműveket építenénk, ismeri el az ENSZ éghajlat-változási testületének magyar tagja, de egyúttal egy nehezen fenntartható pályára szorul be az ország. Hőszigeteléssel, épületfelújítással és átfogó hatékonyságnöveléssel annyi energiát takaríthatnánk meg, hogy azzal jobban védenénk a klímát, mint az atomenergiával.

16ÁPR
Nem szűnnek a viharos széllökések
Létrehozás dátuma: 2014. 04. 16., 08:11

Nem lesz nyugodt az időjárás szerdán sem. Hol kisüt a nap, hol befelhősödik az ég, záporok inkább a Dunántúlon várhatók.

15ÁPR
Hózápor hullt a Mátrában
OrigoLétrehozás dátuma: 2014. 04. 15., 15:46

Nem valószínű ragyogó tavaszi idő a hétvégén és húsvétkor. Napközben általában 15 fok fölé melegszik a levegő, de el-elered az eső és a záporeső.

Hőmérséklet
További térképek
hirdetés

Hirdetés

Ajánlat