A rendőr nem tudja, hogyan került az autójába a kábítószer

Kábítószert talált saját személygépkocsijában egy békéscsabai rendőr. Bejelentése nyomán most vizsgálják, hogyan került oda a marihuána. Az esetről elsőként hírt adó megyei sajtó több mint fél kiló heroinról tud. Feltételezésük szerint az eset összefügghet a nemrégiben búcsúlevél nélkül öngyilkosságot elkövető békéscsabai rendőrtiszt halálával.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon elmondták, hogy az eset még május 19-én történt. A békéscsabai rendőrkapitányság egyik beosztottja autója takarítása közben lelt rá a kábítószergyanús anyagra, s ezt azonnal jelentette parancsnokának. A helyszíni szemlén az anyagot lefoglalták, miután a kirendelt vegyész szakértő megállapította, hogy az valóban kábítószer.
Az ügyben a megyei főkapitányság nyomozó osztálya több szálon folytatja a vizsgálatot annak kiderítésére, ki és milyen céllal tette a rendőr kocsijába a marihuánát, illetve hogy mit akart ezzel elérni. Az esetről elsőként hírt adó megyei sajtó több mint fél kiló heroinról tud. Feltételezésük szerint az eset összefügghet a nemrégiben búcsúlevél nélkül öngyilkosságot elkövető békéscsabai rendőrtiszt halálával.

(MTI)

Ajánló:

Egy hely, ahol segítséget kérhetsz.

Korábban:

Büntetőjogszabályok módosítása - március 1-jei hatálybalépés.