Bukrán Gábor verekedésért átadólistára került

Bukrán Gábort, az angol harmadik ligában szereplő Walsall középpályását edzője átadólistára tette azután, hogy a szombati hazai meccsen megütötte az ellenfél egyik játékosát.

Két perccel az első félidő vége előtt a 25 éves magyar válogatott játékos összetűzésbe keveredett a vendég Bury középpályásával, Paul Reiddel, megütötte, Graham Frankland játékvezetőnek nem volt más választása: kiállította Bukránt. Az ügynek azonban komolyabb következménye lett, rögtön a lefújás után.

"Bukrán szerződése a szezon végéig tart, de mostantól átadólistán van. Én mindig a játékosaim pártján vagyok, amíg sportszerűek" - mondta a Walsall menedzsere, Ray Graydon.

A kirívó szabálytalanság 1-1-es állásnál történt. Már a negyedik percben hátrányba került a Walsall. Ekkor is Bukrán volt a bűnös: alulmaradt egy ütközetben Nick Daws-zal szemben, aki aztán bevette James Walker kapuját. A korábban hazai pályán veretlen Walsall a 23. percben egyenlített, Darren Wrack révén. A Bury győztes gólját Steve Redmond szerezte a 70. percben.

A 24 csapatos Division 2-ben a Walsall a harmadik helyen áll 56 ponttal, a 35 pontos Bury a 17. (sports.com)

Ajánló: