Imádja a Szigetet az izraeli nagykövet

Judith Varnai-Sorer izraeli nagykövet asszony imádja a Sziget Fesztivált. Tavaly éjfélig bolyongott a sátrak között férjével, és tervezi, hogy idén is több koncertet végignéz. Az izraeli nagykövet a Magic Mirror sátor megnyitóján tájékoztatta Lake-et a Fradi eladása kapcsán elhangzott antiszemita nyilatkozatokról is, aki felháborodottan fogadta a beszámolót.

"Olyan jó érzés itt lenni, egyszerűen csodálatos, hogy egész Európából ide jönnek a fiatalok" - mondta az [origo]-nak a nagykövet asszony, akivel a Magic Mirror sátor megnyitóünnepségén találkozott az [origo] tudósítója.

"A férjemmel nagyon szeretjük a popzenét, tavaly is éjfélig bolyongtunk a Szigeten. Ma délután még dolgoznom kell az irodámban, de este biztosan visszajövök még a Szigetre."

A nagykövet rövid politikai megbeszélésre is kihasználta az időt. Michael Lake-et, az Európai Unió nagykövetét röviden informálta az FTC eladása körüli antiszemita MIÉP-es nyilatkozatról. A szabadságáról visszatérő Lake felháborodottan fogadta a beszámolót.

[origo]

Korábban:

A melegszínpad megnyitóján az EU képviselője elítélte Tarlóst