A hackerek üzenete

Ezt a szöveg állt a Nemzetbiztonsági Hivatal feltört oldalán.

Udv nep!

Hogy miert is kell most ezt a lapot itt latnotok? Egy oka van, meghozza az, hogy az aktualis magyar kormany meglehetosen unszimpatikus magatartast tanusit az usaval szemben. Hogy ez mit is takar pontosan? Mindossze annyit, hogy a "rettenetes" terrotamadas utan rogton kihuzattak mindenhova a fekete zaszlot, mert ugye mi egyutterzunk az amerikai neppel, es a multikkal. Azokkal a multikkal akik elhitetik velunk, hogy a kola nem art a csontjainknak, hogy nem a bankrendszer miatt van ilyen merteku szegenyseg, azokkal, akik megkapjak az adonkat. Mert ugye nekunk ez kotelessegunk.

Kerdezem en, hol volt amerikai amikor a magyaroknak lett volna rajuk szukseguk, hol szolidaritottak ok velunk? Sehol. Mert ugye a WTC nem katonai celpont volt, igy nem volt "etikus" pont ezt megtamadni. Egy szo: Hirosima. Ezt sem neveznem katonai celpontak, masreszrol, miert is ehezik az arab vilag? Miert kell indiat szankciokkal sujtani, mert atomkiserleteket folytat? Amerika ugyanazt csinalja, csak indianak meg szuksege is lehet ra. De mi valtozatlanul szolidaritunk, melyen egyutterzunk a hatalmas gyaszban.

Csurka bacsi persze le van ugatva, hogyha nem a sablon-imat mondja el nyilvanosan, nem azt mondom hogy legyen miep, nem kell nekem az, hogy mennem kelljen erdelybe felszabaditani, es transzparensekkel rohangalni a szlovakoknal. Nem errol van szo, csak igaza van (ebben) es leugatjak... Kell nekunk a NATO tagsag, kell nekunk az eu tagsag, persze, osszevonnak hogy konnyebben iranyithassanak...

De erezzunk egyutt a kormannyal is, hiszen egyes kepviselok fizeteset haromszorosara novelik, nehez elkolteni azt a havi 750ezret (+juttatasok), es torgyan papanak is nehez elkolteni azt a parszazmillat amit hazepitesre kapott a "kiralytol". Mas tema hogy azt a redves koronat is rancigaljak jobbra-balra, de minek, senkit se erdekel, de nembaj, mi arra is kiadunk milliokat, de kell a nepnek a tuzijatek is, igy a pofankba rohoghetnek, hogy az arcunk elott adjak át a penzt a kormanybol az egyes erdekeltsegeknek.

Miert is ne ertsuk meg inkabb az arabokat, akik kozul milliok halnak meg a sivatagban, de ha usaban meghal parezer oltonyos (felreertes ne essek, egyutterzunk veluk es a csaladjaikkal, nem arrol van szo, hogy azokat az eleteket lesz*arjuk), akkor mindenki hozong. Szepen fel van epitve ez a vilag, de nem josolok tul sok jovot neki, valtozasok vannak keszuloben, remeljuk sikeresek lesznek!


Halas koszonettel tartozunk a MatavNet kft. -nek, mely lehetove tette nekunk ezt a deface-t. Mi, apro kis cseppek a hax0raszati tengerben pedig megkernenk a profikat, hogy eljunk bekeben, es ne kelljen suxolni.


- Pistikéék (nbh_fux@hotmail.com)