Az önbizalom forrása - a stílus

Vankó Gabriella azért jelentkezett Lyn de Gara tanfolyamára, mert sokszor úgy érezte, hogy nem elég magabiztos, és nem elég nőies. Hiába vett fel szép és  alkalomhoz illő ruhát, mindenki mást csinosabbnak, elegánsabbnak látott, mint saját magát.

Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Ismerkedjen meg Lyn de Gara személyre szóló programjával és az új év lehetőségeivel még mindig kedvezményes áron!

Milyen élet-okosságokat tudtál meg Lyntől?
 
Lyn ízig-vérig nő, csak nézni kell a mozgását, a viselkedését, és már abból rengeteget lehet tanulni. Ezenkívül okos nő, és a pozitív gondolkodás híve. Elmondta, hogy bármit el lehet érni, ha magunkban előtte határozottan elképzeljük, tudjuk, hogy mit akarunk, és akkor ha találkozunk vele, fel tudjuk ismerni és el tudjuk fogadni.

Forrás: Lyn de Gara Forrás: Lyn de Gara
Sminktanfolyam előtt ...és utána


A tanácsok mennyire segítettek abban, hogy több önbizalmad legyen?

Az önbizalom belülről fakad, de a külső megjelenés is visszahat rá. Akkor érezhetjük magunkat magabiztosnak, ha úgy érezzük, hogy a külsőnk rendben van, és meg vagyunk elégedve a tükörben látottakkal.

Lyn tanácsait megfogadva nem kell aggódnom azon, hogy amit felveszek, az megfelelő-e, mert tudatosan kiválaszthatom azokat a darabokat, amelyek biztos, hogy jól fognak állni. Korábban többször vettem ruhadarabokat úgy, hogy megtetszett a színük vagy a gallérmegoldásuk, és bár méretileg megfeleltek, mégsem éreztem jól magam bennük. Nem biztos ugyanis, hogy ha valami tetszik a kirakatban vagy másokon, az feltétlenül jól áll nekem is. Ilyenkor aztán, bár tele volt a ruhásszekrényem, mégis úgy éreztem, "nincs egy rongyom sem", amit felvehetnék

Sikerült megtalálni Lyn segítségével az új stílusodat?

Az elmúlt egy évben lefogytam csaknem 20 kg-ot, ezért szinte az egész ruhatáramat le kellett cserélnem - ez még jelenleg is folyamatban van. Az új, nőiesebb stílusom még kicsit szokatlan, de nagyon élvezem. Lyn tanácsai alapján néhány alapdarab és kiegészítők segítségével meg tudom sokszorozni a rendelkezésemre álló öltözeteket.

Észrevette a környezeted, hogy átalakultál?

A környezetem is észrevette a változást, nem túlzok, ha azt mondom, hogy a hatás frenetikus volt. Kolléganőim azt mondták: "Milyen szép a frizurád, fodrásznál voltál?" (Lyn fésülte be.) Egy kollégám megjegyezte, hogy milyen szépen van "megcsinálva" a szemem, aminek azért örültem, mert a sminkem a szememet kell, hogy kiemelje, a szám kevésbé hangsúlyos, és ezek szerint ezt épp így sikerült Lyn útmutatásai alapján magamnak is elkészítenem. Az utcán, jártamban-keltemben kapott elismerő pillantások pedig segítenek helyreállítani az elveszett önbizalmat.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK