Koccanás miatt késett Orbán Viktor

Koccanásos balesetet szenvedett az Orbán Viktor volt kormányfőt szállító gépkocsi kedd reggel a Krisztina körúton, személyi sérülés nem történt. Orbán a baleset miatt késett az EU bővítési biztosával folytatott munkareggelijéről.

Koccanásos balesetet szenvedett az Orbán Viktort exminiszterelnököt szállító szolgálati gépkocsi kedden reggel a fővárosban; személyi sérülés nem történt - közölte Németh Lajos, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatóságának helyettes vezetője.

A Köztársasági Őrezred járműve - amelyben Orbán Viktor utasként ült - a Krisztina körúton megkülönböztető jelzést használva haladt. Az autó - amelyet az őrezred egyik hivatásos állományú beosztottja vezetett - egy másik személygépkocsival koccant. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

Orbán Viktor a történtek miatt késve érkezett arra a munkareggelire, amelynek keretében megbeszélést folytatott Günter Verheugennel, az Európai Unió bővítési biztosával.