Agyonlőttek két férfit Diósdon

2005.04.01. 8:06

Több lövéssel végeztek ismeretlenek két férfival egy diósdi utcában. A halottakra egy autóban, illetve mellette bukkantak. A rendőrség eddig az egyik áldozat kilétét tudta megállapítani, aki büntetett előéletű volt.

Forrás: MTI

Két férfi holttesttére találtak rá péntekre virradóra Diósdon a Vadrózsa utcában. A két férfin lőtt sebek voltak. Egyikük az utcában parkoló Audiban, a másik a személygépkocsi mellett feküdt. A gépkocsi ablakán több lövés nyoma is látszott. Az áldozatokat egy autós fedezte fel, akinek feltűnt az út mentén égő lámpákkal veszteglő Audi.

Bényi Mónika, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek megerősítette, hogy Érd és Diósd közötti összekötő úton találtak egy ezüstszínű Audi A4-est, amely mellett egy férfi feküdt, illetve a volánnál egy másik ült. Mindkettőjükkel több lövéssel végeztek ismeretlenek, az elsődleges adatok szerint két különböző fegyverrel.

A helyszíni szemle a péntek reggeli órákban is tartott. Az autó mellett fekvő férfi személyazonosságát még nem tudták megállapítani, de a másik férfiról kiderült, hogy egy büntetett előéletű, 43 éves Fejér megyei lakos. Az MTI érdeklődésére, hogy alvilági leszámolásról van-e szó, a rendőrség munkatársa annyit mondott: ez is egy lehetőség, a nyomozóknak azonban minden verziót meg kell vizsgálniuk és miután még az eljárás kezdetén tartanak, erre a kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni.