Tragikus vonatbaleset

Vágólapra másolva!
Gyorsvonat ütközött össze személygépkocsival Egervár és Pácsony között az egyik vasúti átjáróban szombaton. Az autó a piros lámpa ellenére hajtott a sínekre. A gépjárműben utazó három főből, egy kislány nem élte túl a balesetet. 
Vágólapra másolva!

A Szombathelyről Pécsre tartó vonat nem sokkal fél tizenegy előtt ütközött össze a személyautóval - közölte Kavalecz Imre a MÁV szóvívője. A sajtóügyeletes az eddigi adatokra hivatkozva közölte: a gépjármű a tilos jelzés ellenére hajtott az átjáróba.

A baleset miatt jelenleg szünetel a vasúti forgalom az érintett szakaszon. A sajtóügyeletes tájékoztatása szerint egy ideig várhatóan vonatpótló buszokkal szállítják az utasokat ezen a szakaszon.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, az autóban hárman utaztak, feltehetően egy család tagjai. Egy négy-öt év körüli kislány életét vesztette, őt a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni.

A balesetben egy nő életveszélyes sérüléseket szenvedett, az ő életéért jelenleg is küzdenek a helyszínen, míg egy férfi súlyos, de nem életveszélyes, töréses sérüléseket szenvedett.