Felmászott egy férfi a ráckevei Duna-hídra

Vágólapra másolva!
Le kellett zárni az egyik útsávot a rávkevei Duna-hídon, amelyre felmászott egy férfi. A tűzoltók már ismerik őt, többször is kimentették hasonló helyzetből. 
Vágólapra másolva!

Felmászott egy férfi a ráckevei Duna-hídra, ezért a mentés idejére a hídon átfutó út egyik felét lezárták - tájékoztatta az MTI-t vasárnap a ráckevei tűzoltóság ügyelete. Az ügyeletes - a helyszínen lévő tűzoltók információi alapján közölte: egy ittas férfi vasárnap fél öt körül felmászott a híd 18 méter magasságban lévő pillérére. A mentés idején a közúti forgalom az egyik útpályán zajlik.

A ráckevei tűzoltók a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság XIX. kerületi parancsnokságától kértek egy emelőkosaras szert, amivel le tudják szedni a férfit a hídpillérről. Az ügyeletes közölte: a mentéssel még várni kell, hiszen jelenleg a fővárosi szer úton van Ráckevére. Az ügyeletes elmondta azt is: a hídra felmászott férfit már ismerik, mivel már több alkalommal felmászott a híd tetejére. Eddig mindig sikerül megmenteni. Egyszer leugrott a hídról és a vízbe esett, de onnan is ki tudták hozni.