Rohamosan fogynak a Sziget jegyek

Vágólapra másolva!
Az "ottalvós" Sziget hetijegyek már elfogytak, "hazamenős" hetijegyet azonban augusztus 5-től lehet még kapni - közölte a Sziget Kulturális Szervezőiroda. Ezer jegyet azonban a rendezvény kezdetére félretesznek azoknak, akik olyan helyről érkeznek, ahol nincs jegyértékesítés. Ezeket a Sziget bejáratánál, és a Nyugati-téren lehet majd megvásárolni.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint immár harmadik éve a fesztivál kezdete előtt elfogynak az "ottalvós" hetijegyek. Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda vezetője a közlemény szerint elmondta, hogy 25.000 "ottalvós" hetijegyet adtak ki a rendezvényre, amelyek 96 százalékát már megvásárolták.

A "hazamenős" hetijegy árusítása - technikai okokból - péntek éjféltől egy időre leállt, azonban ezt a típusú jegyet augusztus 5-től újra lehet majd vásárolni. A napijegyeket továbbra is minden Szigetjegy-árusító helyen meg lehet venni.

Mivel a szervezők tudomására jutott, hogy a jegyeket hamisítják, felhívják a figyelmet arra: a vásárlók a hivatalos jegyértékesítő helyeken szerezzék be a jegyüket, mert hamisított jeggyel nem tudnak bejutni a rendezvényre.