Visszakapta az anya a rejtegetett kisfiúkat

Vágólapra másolva!
Visszakerültek anyjukhoz azok a nyíregyházi kisfiúk, akiket apjuk rejtett el. A rendőrség nyomozást indított és körözést is kiadott, mire végül az apa visszavitte a két fiút a feleségéhez, akivel elmérgesedett a viszonyuk.
Vágólapra másolva!

A két nyíregyházi kisfiú már édesanyjánál van - - mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Fülöp Gergely az MTI-nek. Apjuk vitte el őket hozzá, de azt nem akarta elárulni, hogy hol rejtegette a gyerekeket A férfi ellen kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség miatt folytatnak eljárást.

A gyerekek anyja korábban az [origo]-nak azt mondta, hogy a tanítási év vége óta nem tudott kapcsolatba lépni a gyerekekkel, de már ez előtt is alig láthatta őket, mert a férje ezt állítólag nem engedte. Az asszony elmondta, leginkább attól tart, hogy az eltelt nyolc hónap alatt apjuk ellene tudta fordítani a két gyereket, akik szerinte teljesen a befolyása alá kerültek.

A férfi azonban tagadta mindezt, ő azt állította, hogy a gyerekek nem akarnak találkozni az anyjukkal. Közlése szerint előfordult, hogy a gyerekek elbújtak az anyjuk elől.

A házaspár január óta válófélben van, a bíróság ideiglenesen az anyánál helyezte el a gyerekeket, a 33 éves férfi ennek ellenére tartotta magánál őket. A két kisfiút, a 9 éves Ruzsinszki Patrikot és a 11 éves Ruzsinszki Benjámint ezért a rendőrség is kereste. A férfi már múlt héten azt mondta az [origo] kérdésére, hogy iskolakezdésre mindenképp előkerülnek majd a gyerekek.