Autós csalót fogott a rendőrség

Vágólapra másolva!
Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki Csongrád megye tíz legkeresettebb bűnözőjének az egyike volt. A férfi a gyanú szerint autót vásárolt részletre, de a törlesztést soha nem kezdte meg, egy másik autó lízingelése után pedig lízingdíj fizetéséről feledkezett meg.
Vágólapra másolva!

Kommandósok fogták el azt a csalás miatt körözött 22 éves hódmezővásárhelyi férfit, aki Csongrád megye tíz legkeresettebb bűnözőjének az egyike volt - közölte a rendőrség csütörtökön. A férfi ellen többrendbeli csalás, magánokirat-hamisítás, valamint sikkasztás gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

A férfi a gyanú szerint 2005-2006-ban több személlyel együtt autót és motorkerékpárt vásárolt hitelre, ám a törlesztést sem ő, sem megbízottai nem kezdték meg. Később pedig egy lízingszerződés megkötése után a lízingdíj fizetéséről feledkezett meg. Ugyancsak a férfi rovására írják, hogy egy ismerősének azt ígérte, külföldről fog gépkocsit behozni, melyhez több mint 3,5 millió forintot át is vett, de sem autót nem hozott, sem a pénzt nem adta vissza.