Bosszúból fertőzhetett a HIV-es férfi

Vágólapra másolva!
Súlyos váddal illetik volt szerelmei a 29 éves K. Zoltánt: azt állítják, hogy a fiatalember szándékosan fertőzte meg őket HIV-vírussal. A Blikkben megszólaló fiatalember tagadja a vádakat. 
Vágólapra másolva!

K. Zoltán felesége azzal vádolja férjét, hogy szándékosan fertőzte meg őt HIV-vírussal. A Blikk-nek azt nyilatkozta, hogy szakításuk idején fogott gyanút, amikor volt férje gyakran mondogatta, hogy mással nem fog tudni boldogan szexelni. A nő ezután orvoshoz fordult, ahol közölték vele, hogy HIV-fertőzött.

A rendőrök előzetesbe akarták helyezni a férfit, a bífróság azonban elutasította ezt az indítványt. A rendőrök által felkért szakértők szerint egyértelmű, hogy a férfi fertőzte meg volt feleségét és egy volt szerelmét is.

A Blikk megtalálta Zoltánt, aki tagadja a vádakat. Állítja, fogalma sincs róla, hogy miért állítják volt szerelmei, hogy ő adta át nekik a halálos kórt.

Az ügyészség súlyos egészségromlást okozó testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen. A Fővárosi Főügyészség szerint a férfi annak ellenére nem használt óvszert, hogy tudta, HIV-fertőzött.